top of page

Våra tjänster


Vi erbjuder dig kurser och online coaching för att bidra till att bygga en relation med din hund som grundar sig på förståelse, tillit och ömsesidig respekt.

 

Om du bor i Nacka erbjuder vi också mobilt hunddagis.

spelar Catch

1

Hundkurser

Våra kurser ger din hund en bra grund och nya utmaningar som vi förtydligar och utvecklar genom repetition tillsammans med nya övningar som skapar utveckling.

2

Mobilt hunddagis

För dig som bor i Nacka har vi nu startat ett mobilt hunddagis. Vi hämtar din hund och promenerar samt aktiverar din hund i skogen. Maila mig lovisa@humandogs.se

3

Online Coaching

För dig som gärna vill få coaching online i 20 minter erbjuder vi ett gratis samtal för att vi ska lära känna varandra och få en uppfattning hur du vill växa tillsammans med din hund.

Tydlighet & Pedagogik

Det är viktigt med tydlighet och pedagogik och därför lägger jag också väldigt stor vikt vid de teoretiska delarna i mina kurser. Det skapar bättre förståelse för övningarna vi gör på kurserna.

Facebook

Om du vill boka kurser kan du göra det på vår Facebook. Där finner du allt från kantarell sökning och valpkurser till lydnadsträning och mycket mer.

Våra kurser

Du finner alla våra kurser och kan boka dem på vår Facebook sida. Vi har ett stort utbud som sträcker sig från allt från online coaching, till valpkurser och unghundskurser där vi skapar en positiv relation mellan er och tränar närhet och avstånd.

 

Vi rekommenderar att du bygger på valpkursen med en unghundkurs eftersom hundar är lite som tonåringar i tidig ålder och behöver repetition. För dig som bor i Gustavsberg erbjuder vi ett mobilt hunddagis och hundrastning. 

Det och mycket mer erbjuder vi dig och du är också varmt välkommen att kontakta mig via mail lovisa@humandogs.se för att boka in ett första samtal där vi stämmer av dina behov.

bottom of page