top of page

Hej,

Jag heter Lovisa Jacobson.

Våren 2020 avslutade jag min instruktörsutbildning på Hundens Hus i Bromma. Samtidigt med det startade jag också bolaget Humandogs som har sitt säte i Gustavsberg, Stockholms skärgård. 

Om du vill veta mer om vår service och våra kurser så finner du dessa på vår Facebook sida.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig via min mail lovisa@humandogs.se eller min mobil +46 76 861 78 69.

  • Facebook
117327109_118587943279390_5845937115451662768_n.jpg

Om mig.

Humandogs håller alla typer av hundkurser runt om i Stockholmsområdet, både i grupp och individuellt. På Facebook sida kan du finna kurser som passar både dig som just har skaffat en valp och dig som vill vidareutveckla samarbetet mellan dig och din hund.

Det jag lägger störst vikt vid när jag tränar din hund och dig som ägare, är att det ska vara lustfyllt och roligt. Det är glädjen som gör att hunden och du utvecklas och växer tillsammans.

 

Samtidigt är det viktigt med tydlighet och pedagogik och därför lägger jag också väldigt stor vikt vid de teoretiska delarna i mina kurser. Det skapar bättre förståelse för övningarna vi gör på kurserna.

Välkommen till Humandogs!

Lovisa

Bakgrund


Jag har levt med djur hela livet och innan jag började jobba med hundar så har jag haft hästar. Att träna ett föl och sedan vidareutveckla hästen har lärt mig att vara mycket tydlig och pedagogisk.

 

Under åren har jag mött väldigt många olika typer av andra tränare och där har jag fått uppleva vad som fungerar och inte - och hur jag själv vill vara som instruktör i mina framtida kurser.

 

Förutom att jag är certifierad hundinstruktör har jag gått djurgymnasium och är jag utbildad till undersköterska.

2019-2020

Certifierad Hundinstruktör
Hundens Hus

Hundens Hus är ledande i Norden med visionen att alla hundar i Sverige ska få en bra, positiv och belöningsbaserad träning som utgår från individen.

 

Utbildningen gav en bra grund för att kunna hjälpa hundar och deras ägare. Några av höjdpunkterna var att hålla egna kurser och att lära sig att det fungerar i praktiken.

 

Som hundinstruktör genomför jag valp- & vardagslydnadskurser, valplekis, privata träningar, aktiva promenader och kurser i koppelträning, inkallning, aktivering samt klickerträning!

2019-2020

Djurvårdare Nivå 2

Crace

Grundkurs i läkemedelshantering som innehåller bl a anatomi för aktuellt djurslag, farmakologi, läkemedelsbiverkningar, vårdhygien vid injektioner och hantering av djur på ett säkert sätt.

Utbildningen gav mig en möjlighet att arbeta på sjukhus och att ta hand om katter och hundar, vilket har ökat min kompetens och trygghet att arbeta inom detta område.

2021-2022

Certifierad Terapihund 

Hundens Hus

Utbildningen gav mig och min stor pudel en möjlighet att arbeta med med allt från äldre till personer med funktionsvariation.

 

Det var otroligt givande att se vilken glädje och kärlek en hund kan ge för andra människor och inte minst hur mycket relationer och samtal betyder för välmåendet.

 

Mitt arbete med terapihund är mycket varierande och kan innebära allt från att motivera till promenader, skänka tröst, lugn vid oro och bjuda på glädje och skratt.

2021-2022

Kantarellsökkurs

Glada Jyckar

2022

Hunddagisutbildning

Hundteknik

Utbildningen gav mig kunskap om kantarellsökning som är en av mina roliga kurser för hundägare och deras hundar.

Utbildningen innehöll kunskap om hundens beteende inkl. oönskade beteenden som påverkar djuret eller övrig hundhållning negativt.

 

Hundens grundläggande fysiologiska behov inklusive rörelsebehov,  god social och fysisk miljö, stress hos hund, enklare smittskydd och hundsjukvård samt raskunskap.

Utbildningen var en bra grund inför starten av mitt mobila hunddagis och gav mig en trygghet i hur jag möter hundarna och även deras hundägare.

Lustfyllt & Roligt

Jag lägger störst vikt vid att det ska vara lustfyllt och roligt när jag tränar din hund och dig som ägare. Det är glädjen som gör att hunden och du utvecklas och växer tillsammans.

Söt valp

Kontakt

Humandogs

+46 76 861 78 69

  • Facebook
  • Instagram

Tack för meddelandet. 

bottom of page