top of page

Mina klienter

Meningsfulla samarbeten

Jag ger alla mina klienter professionell rådgivning som är skräddarsydd för deras behov. Jag tror på att skapa fungerande partnerskap och jag är stolt över min omfattande klientportfolio. Ta en titt på listan nedan för mer information om mina klienter.

Client 4

Volve

Ett steg i rätt riktning

Volve kontaktade mig angående en mycket svår fråga. Vi analyserade situationen och gjorde en plan tillsammans som ledde till fantastiska resultat. Om du vill veta mer om hur mina tjänster kan hjälpa dig, hör av dig.

Client 1

Sovix

Proffshjälp

Jag har jobbat med Sovix under många år. Tillsammans har vi skapat många framgångsrika projekt som har hjälpt min klients företag att växa. Vill du veta mer om mina klienter och vad jag kan göra för dig? Kontakta mig idag.

Client 7

Polar

Oändliga möjligheter

Jag har arbetat med Polar med komplicerade ämnen under många år. När vi väl definierade våra mål kunde vi bygga en långsiktig plan som har hjälpt hen att komma på rätt spår och uppnå sina mål.

Det här är ditt klientomdöme. Använd det här utrymmet för att dela dina klienters upplevelser av dig och dina tjänster med dina besökare. Inspirera dina besökare att anlita dig!

A. Corfini

bottom of page